Kamers

De boerderij beschikt over 6 slaapkamers + 2 chalets voor 23 personen, met eigen sanitair..

Excursies

Er zijn 7 excursieprogramma's waarin we de volgende dorpen en steden aandoen:

Gastenboek

In ons gastenboek kunt u de meningen van onze gasten lezen, of zelf een berichtje achterlaten!

Gastenboek

In onderstaand gastenboek kunt u ervaringen van onze gasten lezen. U kunt ook zelf een berichtje achterlaten!

Plaats een bericht

Geplaatst door: Femke & Peter
op 04-08-2017

Na de fantastische ervaring van vorig jaar was er echt geen ontkomen meer aan. Echt blij dat we toch nog een plaatsje konden bemachtigen. Het is hier net thuiskomen. Femke heeft hier samen met jullie kids en de andere jonge gastjes weer een reuze tijd beleeft. Dank voor de hartelijke ontvangst, het heerlijke ontbijt, maar vooral voor de ongedwongen relaxe sfeer van jullie prachtige B&B. Bij B&B De Nieuwe Tijd ben je niet alleen te gast, maar bovenal DE GAST van een fantastisch gezin... Genieten!


Geplaatst door: rob en yvonne
op 04-08-2017

Deze week hebben wij met ons gezin gelogeerd bij de Nieuwe Tijd. Wat een heerlijke plek om te verblijven: de drukte in je hoofd en lichaam verdwijnen om plaats te maken voor rust.En dan Gustave en Jacob ;wat een bijzondere mensen, ze geven je het gevoel dat je er al jaren komt, ze zijn zeer gastvrij en over alles valt te praten en te overleggen. Onze pubers voelden zich er ook op hun gemak; ze gingen weer lekker skelteren en voetballen .Bedankt voor een hele fijne week!!


Geplaatst door: vriendengroep Utrecht
op 26-06-2017

Afgelopen weekend met een grote groep heerlijk genoten van de gastvrijheid van Gustave en Jacob. De kinderen hebben op de pony gereden en gespeeld met skelters en fietsen. De buitenkeuken is ideaal om lekker te bbq'en en tot in de late uurtjes te genieten van een hapje en drankje. Alles is zeer verzorgd, schoon en compleet. Vanuit Slootdorp zijn we naar het strand geweest en hebben we het blotevoetenpad in Bovenkarspel gelopen, een fijn weekend!!


Geplaatst door: Danielle & Jean-René
op 25-05-2017

Nous avons passé un agréable moment de détente dans ce lieu paisible. Un très bon accueil, dîner et petit déjeuner très corrects. Les chambres sont très bien, la literie est d'un grand confort. Tout est d'une propreté exemplaire. Nous recommandons vivement et encore merci.


Geplaatst door: Van staalduinen
op 16-05-2017

Wij hebben in deze accomodatie een familieweekend gehad. Dat was zeer geslaagd,het is er schoon en aan alles is gedacht. Zeer complete keuken met alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke eigenaren,die direct klaar staan ,als je iets vraagt. We raden deze accomodatie zeker aan. Hele mooie ligging met prachtige tuin. Gezellige kamers