Kamers

De boerderij beschikt over 6 slaapkamers + 2 chalets voor 23 personen, met eigen sanitair..

Excursies

Er zijn 7 excursieprogramma's waarin we de volgende dorpen en steden aandoen:

Gastenboek

In ons gastenboek kunt u de meningen van onze gasten lezen, of zelf een berichtje achterlaten!

Faciliteiten

De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers + 2 chalet's met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en centrale verwarming met uitzicht op een prachtige bloementuin. Er is een gemeenschappelijke huiskamer (50m2) met smart t.v., blu-ray speler, wifi, airco en uitzicht op de paardenstal.

De keuken is goed uitgerust en van alle gemakken voorzien ( 5 pits gasfornuis met oven, snelle profesionele afwasmachine, grote koel-vries combinatie een, magnetron,koffiemachine,waterkoker, jus de orange pers en overige uitrusting) Bij deze keuken is ook een eetkamer + aansluitend terras.

omgeving
omgeving

In de tuin is een buitenkeuken met overkapping en terrasverwarming. Hier kunt u heel goed barbecueŽn,wokken, vis bakken of vis roken; ook als het weer iets "minder" is. Deze is ook voorzien van koelkast. Er is ook jeux de boule baantje en een gazon met zonne-stoelen.

tuin
blokhut

Rondom de boerderij bevindt zich een grote tuin ( 1 ha), vijver met goudvissen, verschillende wandelpaden en terrassen als ook een pluimvee ren. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden op eigen terrein .Voor de kinderen is er een speeltuintje (grote trampoline met net, glijbaan, schommels,wip,zandbak, piratenschip ) en zij kunnen eventueel gratis pony rijden onder begeleiding. De boerderij is geheel vrijstaand.met op 3 km afstand dorpen met winkels, restaurants, zwembad etc.