Excursies

Er zijn 7 excursieprogramma's waarin we de volgende dorpen en steden aandoen:

Kamers

De boerderij beschikt over 6 slaapkamers en bieden in totaal plaats voor 17 personen, met eigen sanitair..

Gastenboek

In ons gastenboek kunt u de meningen van onze gasten lezen. U kunt ook zelf een berichtje achterlaten!

6. Bloemenvelden – windmolens ca. 214 km.

Alleen in de periode 20-03/18-5

Een rondtocht door Noord-Holland, waar u de mooiste plekjes gaat zien, waaronder veel bloemenvelden met als klap op de vuurpijl een bezoek aan “De Keukenhof.”


Dagverloop

U start uw voertuig en gaat in westelijke richting voor een bloementrip door de polders en buigt langzaam af naar het zuiden, waar op de zandgronden langs de Noordzeekust veel bloembollen worden geteeld, zodat de kans groot is dat u veel moois te zien krijgt.

En zo gaat het in een rustig tempo verder richting “De Keukenhof” waar in het voorjaar ( 20 maart t/m 18 mei) een prachtige bloemenuitstalling te zien is.

Onderweg stopt u voor koffie met koek, want een Hollander kan echt niet zonder zijn koffie in de morgen. Bij het bezoek aan “De Keukenhof” krijgt u alle tijd om van alle bloemenpracht te genieten. Tijdens uw bezoek wordt er ook geluncht.

Halverwege de middag gaat u weer terug in noordelijke richting en neem u de veerpont over het Noordzee kanaal, de verbinding tussen de Noordzee en Amsterdam. Aan de andere kant gaat het verder over de lokale wegen en gaat u weer richting “De Nieuwe Tijd”.

Route